Werving en selectie in de bouw en technische branches

Baanmakelaar verzorgt de werving en selectie van gediplomeerd, vakkundig personeel voor vacatures in de bouw-, meubel- & timmer-, schilder- & onderhouds-, installatie- en elektrobranche: vakkrachten, opgeleid en/of door ervaring werkend op MBO niveau 1 t/m 4+.

Baanmakelaar is als regionaal vertegenwoordigd werving- en selectiebureau actief in de volgende sectoren: Schilder & Onderhoud, Bouw-, Meubel- & Timmerindustrie, Installatietechniek en Elektrotechniek.

Als werkgever wilt u het juiste personeel op de juiste plek, de beste vakkracht voor uw vacature. Gemotiveerd en passend in het profiel, met de juiste competenties en vaardigheden. Iemand die een aanvulling is op uw team.

Onze specialiteit is het koppelen van werkgevers en werknemers voor duurzame dienstverbanden met lange termijn doelen. Hiernaast verzorgt Baanmakelaar ook graag de invulling van tijdelijke vacatures voor u.

 

Ons uitgebreide, branchegerichte netwerk

Baanmakelaar heeft omvangrijke, branchespecifieke netwerken opgebouwd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Hiermee leveren we maatwerk voor de sectoren schilder en onderhoud, bouw- en timmerindustrie, installatietechniek en elektrotechniek.

Neem contact met ons op, laat u als werkgever eenvoudig en kosteloos opnemen in ons bestand en blijf direct op de hoogte van alle beschikbare, voor u relevante vakkrachten in uw regio.

Ook kunt u gemakkelijk en snel vacatures plaatsen of direct zoeken naar geschikt personeel in ons uitgebreide bestand. Tevens ontvangt u elke drie weken een e-mail of fax met daarin de nieuwste uitgewerkte cv’s van aansluitende vakkrachten in uw regio.

Meer dan 13.000 werkgevers gingen u al voor! Dit is ruim 30% van alle werkgevers in de branches schilder en onderhoud, bouw- en timmerindustrie, installatietechniek en elektrotechniek.

Klik hier om contact met ons op te nemen
Keer terug naar de homepage


Mensenwerk

Wilt u de werving en selectie uit handen geven? Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in het snel en optimaal vervullen van uw vacature(s). Door naast opleiding en ervaring ook persoonlijkheid en bedrijfscultuur mee te nemen in de selectie van vakkundig personeel, vergroten wij de slagingskans. Duurzame plaatsingen leveren zowel bedrijven als personeel veel voordeel op.

Naast uitbesteding van werving en selectie kunt u ook bij ons terecht voor advies en informatie over contractering, cao’s, arbeidsvoorwaarden, functioneringsgesprekken en alle andere zaken die u als werkgever in de bouw- & timmer-, schilder- & onderhoud-, installatie- en elektrobranche op uw pad tegenkomt.

Als u gebruik maakt van de diensten van Baanmakelaar bent u altijd verzekerd van:

  • Volledige en actuele cv’s van gediplomeerd, vakkundig personeel in uw sector
  • Direct een helder beeld van loon- en tariefvoorwaarden
  • Bij een kennismakingsgesprek altijd minimaal twee geselecteerde kandidaten die qua profiel naadloos aansluiten op uw behoeften. Zo is de kans op een match dubbel zo groot en is uw tijd efficiënt besteed!
  • Heldere, snelle communicatie en duidelijke afspraken
  • Concrete en praktische adviezen waar u iets aan heeft

Wij staan voor u klaar en begeleiden u van vacature tot vakkracht!

Klik hier om contact met ons op te nemen
Keer terug naar de homepage


Een werkwijze met veel voordelen

Baanmakelaar werkt volgens het principe no cure no pay. Na succesvolle werving en selectie kunt u de nieuwe werknemer direct in dienst nemen middels het betalen van een fee of u kunt hem/haar inlenen via uitzend- en payrollorganisatie Singel Personele Diensten (ABU- en NEN-gecertificeerd). U betaalt dan een aantrekkelijk en vast tarief én u bent als werkgever flexibel en gevrijwaard van risico’s als doorbetaling bij ziekte. En dat is nog niet alles. Na een bepaalde periode van inlenen kunt u de werknemer zelfs geheel kosteloos in dienst nemen.

Met de uitzend- en payrolldiensten van Singel zet u personeel flexibel in en kunt u altijd snel schakelen. Door het uitbesteden van het juridisch en administratief werkgeverschap voorkomt u risico’s en hoge kosten.

Ook staan de medewerkers van Singel Personele Diensten u graag bij op het gebied van HR-advies, zodat u niet verstrikt raakt in de ondoorzichtige, voortdurende wijzigende wet- en regelgeving omtrent bijvoorbeeld loonheffing, cao-inschaling, contracteren en pensioenafdrachten.

Ga naar de website van Singel Personele Diensten voor meer informatie over de voordelen van inlenen en het uitbesteden van formeel werkgeverschap.
Keer terug naar de homepage


40.000+
aangemelde vakkrachten
13.000+
geregistreerde werkgevers
1500+
matches per jaar
Updates
bij nieuwe cv’s in uw regio